La venda de proximitat és un distintiu alimentari creat pel Departament d'Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació, per qual els productors agraris poden obtenir una acreditació que identifiqui els seus productes com a procedents d’una explotació agrària ubicada a Catalunya.

Es pretén ajudar a maximitzar els esforços de foment i promoció dels productes de temporada, millorar la sensibilitat envers l'entorn, reduir la petjada de carboni i conservar el paisatge.

El principal objectiu de la Generalitat a l'hora de crear el distintiu és identificar la venda de productes agroalimentaris, procedents de la terra o de la ramaderia.

 

 

Ramaders, Carnissers i Restauradors Units en una acció per dignificar el producte

 

Botiguers i carnissers 

Reflectir a les carnisseries la procedència de la carn. Es tracta de posar en valor els productes de casa de manera que el client apreciï la qualitat del producte com a valor afegit per la pagesia i el comerç.

A més de reflectir la procedència de la carn, els consumidors i els escolars podran visitar les granges. El carnisser oferirà als seus clients la visita guiada a l’explotació d’origen. El Mas Vilallonga ja en té experiència en aquest sentit. 

 

Restaurants

Oferim la possibilitat de reflectir a la carta dels restaurants la procedència de les carns. La proposta vol identificar la procedència de les menges que figuren a la carta del restaurant informant sobre el nom de l’explotació que les ha produït com a valor afegit per la pagesia i la restauració. A més el consumidor podrà conèixer l'origen amb visites guiades a les granges. Nosaltres ja tenim experiència en visites a l'explotació.

A GerFam t'oferim Valor de qualitat, sostenibilitat, proximitat... 

 

La granja Mas Vilallonga

La granja es dedica, entre d'altres, a la producció de carn de porc (raça Duroc) i vedella (ara, a més, engreixem vedella de la raça Angus). 

Un dels principis de la granja és el benestar dels animals (criats amb palla) tenint en compte la sostenibilitat i el medi ambient. Els animals se'ls alimenta amb cereals i farratges cultivats a la pròpia explotació.

  • * Creiem en la importància de preservar el medi ambient i utilitzar una criança sostenible.
  • * Treballem per una millor carn de qualitat.
  • * Oferim la venda de proximitat de circuit curt com a valor afegit, consumint carn nascuda i criada a Catalunya. 

A GerFam t'ajudem per informar al consumidor sobre la precedència i qualitat de la carn que s'ofereix!

 

Comprar carn de la nostre granja

 Si voleu provar els nostres productes poseu-vos en contacte amb nosaltres i us facilitarem els punts de venda.

            

 

 GerFam. Riudellots de la Selva.
Tel. 972 47 81 58   T. Mòbil 606 45 62 53
Una excel·lent carn de confiança després d'una bona criança.

       Venda proximitat          Producte del Ripolles
Back to Top