Granja Mas Vilallonga (Can Rubirola)

Som una empresa familiar dedicada a la cria i engreix de porc i vedella. La nostra granja es dedica, entre d'altres, a la producció de carn de porc (genètica de raça Duroc) i de vedella (ara, a més, engreixem vedella de la raça Angus). Un dels principis de la granja és el benestar dels animals (criats amb palla) criats de manera sostenible i respectuosa amb el medi ambient. Alimentem els animals amb cereals i farratges cultivats a la pròpia explotació. El nostre lema: Un porc content fa la carn excel·lent.

Els nostres animals han nascut i han estat criats en palla a la nostra explotació, i han estat alimentats amb una alimentació 100% natural. Els pinsos amb què s’alimenten s’elaboren a la nostra granja. Al voltant del 70% dels components que els integren han sorgit de la nostra collita. Incorporem també antioxidants naturals per aconseguir que la carn es conservi fresca al taulell durant uns 8 dies després del sacrifici.

La base genètica d’aquests porcs és Duroc, aconseguint una carn amb molt de greix infiltrat i que no desprèn aigua.
 
A més, la nostra granja està certificada amb l'acreditació de la Generalitat de Catalunya de venda de proximitat de circuit curt.

 

La granja Mas Vilallonga i els seus camps estan situats a Riudellots de la Selva, a la comarca de Girona. L'explotació està regentada pels germans Rubirola amb els valors d'oferir una carn de qualitat, sostenible i de proximitat. A GerfamRubirola SL estem en constant moviment per poder oferir un bon producte amb un valor afegit als nostres clients.

 

MAS VILALLONGA, S/N
RIUDELLOTS DE LA SELVA.
GIRONA - 17457
Tel. 972 47 81 58  -  606 45 62 53

 

 GerFam. Riudellots de la Selva.
Tel. 972 47 81 58   T. Mòbil 606 45 62 53
Una excel·lent carn de confiança després d'una bona criança.

       Venda proximitat          Producte del Ripolles
Back to Top