Acció per dignificar el producte

 GerFam diptic

QUÈ VOLEM FER?

Reflectir a les carnisseries i a la carta dels restaurants la procedència dels aliments. Es tracta de posar en valor els productes de casa de manera que el client apreciï la qualitat del producte així com dels cuinats com a valor afegit per la pagesia i la restauració.

La proposta vol identificar la procedència de les menges que figuren als mostradors de les carnisseries així com a la carta del restaurant informant sobre el nom de l’explotació que les ha produït. 

QUI HO VOLEM FER? 

GerfamRubirola S.L, el gremi de carnissers i el gremi de restauració. 

Aquesta idea parteix de la granja Mas Vilallonga, regentada pels germans Rubirola amb la col·laboració d’amics carnissers i del sector de la restauració. És una iniciativa que compta amb el suport del món de la producció, la restauració i el turisme.

AMB QUI HO VOLEM FER?

El projecte vol vincular el món de la distribució i l’elaboració, el de la restauració i els organismes dedicats al foment del comerç i del turisme.

COM HO VOLEM FER? 

A més de reflectir la procedència dels aliments, els consumidors i els escolars visitaran les explotacions.

El carnisser i el restaurant oferirà als seus clients la visita guiada a l’explotació d’origen del producte que han consumit. El Mas Vilallonga ja té experiència en aquest sentit. 

gerfam     granja porcs       cria respectuosa porcs   carn catalunya

 La granja Mas Vilallonga

La granja es dedica, entre d'altres, a la producció de carn de porc (genètica de raça Duroc) i vedella (ara, a més, engreixem vedella de la raça Angus). 

Un dels principis de la granja es el benestar dels animals (criats amb palla) tenint en compte la sostenibilitat i el medi ambient. Els animals se'ls alimenta amb cereals i farratges cultivats a la pròpia explotació.

 

Ramaders, Carnissers i Restauradors Units en una acció per dignificar el producte

 

 

 GerFam. Riudellots de la Selva.
Tel. 972 47 81 58   T. Mòbil 606 45 62 53
Una excel·lent carn de confiança després d'una bona criança.

       Venda proximitat          Producte del Ripolles
Back to Top