Innauguració del III Congrés Català de la Cuina a la Udg

Jornada Cuina i Producte del 8 d'abril de 2019


Pere Rubirola, junt amb altres representants dels sectors relacionats amb la cuina, va participar en el debat que va tenir lloc a la Udg el 8 d'abril en el marc del III Congrés Català de la Cuina. Els assistents, professionals i membres dels col·lectius vinculats, van debatre i proposar les preguntes clau que el Congrés territorial haurà de treballar durant tot l’any congressual.

La Jornada va estar organitzada pel Campus de l’Alimentació i la Gastronomia, la Càtedra de Gastronomia, Cultura i Turisme i la Càtedra del Vi i de l’Oli de l’Empordà.
El Congrés és una oportunitat d’anàlisi i reflexió sobre el què ha esdevingut la nostra cuina i sobre quina és la situació actual del món de la cuina a nivell professional, social, cultural i turístic. Però, alhora, és un instrument per respondre a la necessitat de consolidar aquesta fórmula d’èxit, millorar-la i garantir-la per a les properes dècades.
Aquest Congrés ha estat impulsat per la Fundació Institut Català de la Cuina i de la Cultura Gastronòmica (FICCG) i sis universitats catalanes.

 GerFam. Riudellots de la Selva.
Tel. 972 47 81 58   T. Mòbil 606 45 62 53
Una excel·lent carn de confiança després d'una bona criança.

       Venda proximitat          Producte del Ripolles
Back to Top