Alimentació Natural

Els nostres animals han nascut i han estat criats en palla a la nostra explotació i amb una alimentació 100% natural.

pinsos

Pinsos propis

Els pinsos amb què s'alimenten s'elaboren a la nostra granja. Al voltant del 70% dels components que l'integren han sorgit de la nostra pròpia collita.


Venda de proximitat

Compra directament la nostra carn! Fem venda de proximitat, circuit curt.

Dignificar el producte

 Ens proposem reflectir, a la carta dels restaurants, la procedència dels aliments. Volem posar en valor els productes de casa, de manera que el client apreciï la qualitat dels cuinats com a valor afegit per a la pagesia i la restauració.La Carta de Restaurant

 Destaca la procedència de la carn als teus clients. Valor de qualitat, sostenibilitat, proximitat... A més de reflectir a la carta dels restaurants la procedència dels aliments, els consumidors i els escolars visitaran les explotacions.

Carns de qualitat

 La base genètica de porcs Duroc, nascuts i criats a la granja. Alimentació cuidada. Segells de Sostenibilitat, Medi Ambient, proximitat, vinculació i coneixement. RAMADERS, CARNICERS i RESTAURADORS Units per dignificar el producte.


El Botiguer

 A la carnisseria destaca la procedència de la carn als teus clients. Valor de qualitat, sostenibilitat, proximitat... A més de reflectir la procedència de la carn, els consumidors i els escolars que visitaran les explotacions.


 GerFam. Riudellots de la Selva.
Tel. 972 47 81 58   T. Mòbil 606 45 62 53
Una excel·lent carn de confiança després d'una bona criança.

       Venda proximitat          Producte del Ripolles
Back to Top