TV3 parla sobre benestar a la granja

TV3 ha emès un reportatge sobre les millores en benestar animal de les granges de Catalunya. Pere Rubirola va parlar amb els reporters sobre l'estudi de la granja innovadora per part de l'UAB, i dels beneficis que comporta criar els porcs ja adults en palla.  

Llegeix més: TV3 parla sobre benestar a la granja

Presentació a càrrec de Pere Rubirola de l'estudi de benestar porcí a FIPORC 2019

Pere Rubirola, gerent de Gerfam, va parlar, dins el marc de FIPORC, de l’estudi en benestar animal per mitjà de la granja experimental que la Universitat Autònoma de Barcelona ha instal·lat a la seva explotació.

Fou una jornada tècnica adreçada a professionals del sector porcí a les instal·lacions de Foodlab que va organitzar l'ajuntament de Riudellots de la Selva.

Llegeix més: Presentació a càrrec de Pere Rubirola de l'estudi de benestar porcí a FIPORC 2019

Innauguració del III Congrés Català de la Cuina a la Udg

Jornada Cuina i Producte del 8 d'abril de 2019


Pere Rubirola, junt amb altres representants dels sectors relacionats amb la cuina, va participar en el debat que va tenir lloc a la Udg el 8 d'abril en el marc del III Congrés Català de la Cuina. Els assistents, professionals i membres dels col·lectius vinculats, van debatre i proposar les preguntes clau que el Congrés territorial haurà de treballar durant tot l’any congressual.

Llegeix més: Innauguració del III Congrés Català de la Cuina a la Udg

Participació de l'AEPVP de Girona a la Jornada Food del DARP

Intervenció de Pere Rubirola, president de l'Associació d'Empresaris Productors de Venda de Proximitat de Girona, on exposa la feina feta i les propostes de futur a la Jornada Reptes i estratègies de diferenciació del sector Food.

 

Llegeix més: Participació de l'AEPVP de Girona a la Jornada Food del DARP

 GerFam. Riudellots de la Selva. Tel. 972 47 81 58  T. Mòbil 606 45 62 53                        Una excel·lent carn de confiança després d'una bona criança.

       Venda proximitat          Producte del Ripolles
Back to Top